ZENITSERVER

Vásárlás
Köszöntjük webáruházunkban.

Új termékeink

Új

Delock (89270) SATA3 PCI-E vezérlő kártya

Gyártó: DELL

Kód: IX03056

8.900 Ft

A Lorem Ipsum egy egyszerû szövegrészlete, szövegutánzata a betûszedõ és nyomdaiparnak. A Lorem Ipsum az 1500-as évek óta standard szövegrészletként szolgált az iparban; mikor egy ismeretlen nyomdász összeállította a betûkészletét és egy példa-könyvet vagy szöveget nyomott papírra, ezt használta. Nem csak 5 évszázadot élt túl, de az elektronikus betûkészleteknél is változatlanul megmaradt. Az 1960-as években népszerûsítették a Lorem Ipsum részleteket magukbafoglaló Letraset lapokkal, és legutóbb softwarekkel mint például az Aldus Pagemaker.

8.900 Ft
Új
Új

Új generációs HP blade szerver

Gyártó: DELL

Kód: HP-SZERVER-01

14.000.000 Ft

Új blade szerver architektúrát mutatott be tegnap a Hewlett-Packard, a rendkívül sikeres p-osztályú blade-eket most a c-osztályú modellek váltják fel. Az új architektúra alapja a 10U magas BladeSystem 7000c keret, amelybe összesen 16 szerver helyezhető el.

14.000.000 Ft
Új
Új

SSD

Gyártó: DELL

Kód: SSD-01

35.000 Ft

A merevlemez - más néven winchester, HDD - a számítógépek egyik lényeges alkatrésze, mely adatok tárolására szolgál. Legfőbb jellemzőjük a tárolókapacitásuk, ez jellemzi a merevlemezt abból a szempontból, hogy mennyi adat fér rá. Ez manapság már tera bájtokban (kb. 1TB és 4TB között) mérhető. Kapacitásuktól függően alkalmasak dokumentumok, valamint médiafájlok (videók, képek, zenék, filmek) tárolására.

35.000 Ft
Új
Új

Munkaállomás

Gyártó: DELL

Kód: MUNKAALL-01

12.500.000 Ft

A munkaállomás, ahol jó dolgozni Már az első számítógépek megjelenése előtt sokan dolgoztak az irodai asztalukhoz szögezve, de kétségtelen hogy a digitalis világ megjelenése óta számuk megsokszorozódott. Azok, akik velem egyetemben napi nyolc-tíz órát töltenek az irodában, ismerik az ilyen jellegű munka minden hátrányát. A szék kényelmetlen, az asztal alacsonyan van, az egér nem ergonomikus és még sorolhatnám. Amikor ezeket a dolgokat végiggondolja az ember, akkor eszébe jut, hogy talán lehetne ezt jobban is csinálni. Talán lehetne valamilyen kényelmesebb munkaállomást kialakítani, ami jó a hátnak és ahol minden kézre áll, valamint izgalmas és jó érzés dolgozni benne, rajta. Az interneten böngészve rengeteg koncepciót vagy már megvalósított terméket találni, de talán a legmenőbb az egész közül, az alábbi animáción látható darab. Kétségtelen, hogy akár dolgozni, akár játszani szívesen elfogadná bárki. Érdemes egy kicsit elidőzni rajta, és elképzelni magunkat benne.

12.500.000 Ft
Új